Ghid Ghid Netanya | Ghiduri Israel

Get the Flash Player
Localitati din Israel

Ghiduri Israel

Ghid Ghid Netanya

Netanya, capitala districtului Sharon, este situata la malul M─ârii Mediterane, ├«ntre apele Poleg si Avichail. Netanya este cel mai mare ora┼č aflat la rascurcea dintre Tel Aviv si Haifa, formand 85 km de Ierusalim, 29 km nord de Tel Aviv, 50 km sud de Haifa.

Clima
Netanya are o clim─â favorabil─â tot anul. Marea Mediteran─â echilibreaz─â temperaturile zi-noapte, astfel ├«nc├ót zilele de var─â nu sunt asa de fierbin┼úi, iar nop┼úile de iarn─â nu sunt a┼ča de reci, a┼ča cum sunt ├«n ora┼čele aflate departe de mare.

Atracţii turistice
Natanya dispune de 14 km de ┼ú─ârm, aproape cel mai frumos din lume, un climat placut, devenind una dintre cele mai populare atractii si statiunii turistice din zona. O mare varietate de hoteluri, restaurante ┼či mall-uri s-au dezvoltat ├«n ultimii ani. Netanya g─âzduie┼čte ┼či Rezerva┼úia natural─â Poleg ┼či Parcurile Naturale Irises Dora Rainpool.
Alte atracţii: clubul de golf, ferma de papagali, Muzeul de istorie al tractoarelor, cluburi de călărie, baile termale Ga'ash Spa, promenade.

Aeroport
Cel mai accesibil aeroport este Aeroportul International Ben Gurion din Tel Aviv, situat la aproximativ 45 km distanţă.